کاربرانی که برای این ارسال از sound-master تشکر کرده اند Keyvan
studio-esfahan کاربر جدید وضعيت: آفلاين 11 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 7 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: esfahan
ارسال شده در: سه شنبه، 11 خرداد ماه ، 1389 12:38:15 موضوع مطلب:
به نظر من تو ظبط نباید افکتی به صدا داده بشه تا هم صدا بردار و هم خواننده صدای کاملا خامو بشنون و اگه ایرادی داره بر طرفش کن. _________________ ______STUDIO ESFAHAN_______
کاربرانی که برای این ارسال از studio-esfahan تشکر کرده اند Keyvan
ebrion کاربر جدید وضعيت: آفلاين 11 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 5 امتياز: 19 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: yazd
ارسال شده در: جمعه، 14 خرداد ماه ، 1389 21:48:55 موضوع مطلب:
گروه ما vocall رو به 3 قسمت تقسیم میکنه صدائی با Reverb برای خواننده و دو صدای خام که یکیش داره ضبط میشه و دیگذیشو ناظر میشنوه تا در صورت ایرادداشتن رفعش کنه.ولی جالب اینجاس که بعضی دوستان که باگوش کردن صدای خام .میخونن بعد از مدتی خیلی قوی تر از دیگرهن اجرا میکنن _________________ ebik
کاربرانی که برای این ارسال از mohsennavi تشکر کرده اند aliali, Keyvan
samanteha کاربر جدید وضعيت: آفلاين 21 آذر ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 48 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 21 آذر ماه ، 1390 21:37:08 موضوع مطلب:
ebrion مي نويسد:
گروه ما vocall رو به 3 قسمت تقسیم میکنه صدائی با Reverb برای خواننده و دو صدای خام که یکیش داره ضبط میشه و دیگذیشو ناظر میشنوه تا در صورت ایرادداشتن رفعش کنه.ولی جالب اینجاس که بعضی دوستان که باگوش کردن صدای خام .میخونن بعد از مدتی خیلی قوی تر از دیگرهن اجرا میکنن
منم همین عقیده رو دارم ولی برای ضبط باید اول صدای خوبی داشته باشیم تا به ضبط خوبی برسیم چون اگه صدا نداشته باشیم هرچقدر هم ضبط حرفه ای باشه بازم به اون حد مطلوب نمی رسه اینکه فقط افکتها بخوان کار کنن ودر نهایت میدونیم چی از آب در میاد ضبط صدا و اون آهنگ آهنگ نمیشه.
کاربرانی که برای این ارسال از samanteha تشکر کرده اند Keyvan
sina_html کاربر جدید وضعيت: آفلاين 30 دي ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 9 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 30 دي ماه ، 1390 19:00:37 موضوع مطلب:
سلام دوستان، نمیدونم کسی هنوز این طرفا سر میزنه یا نه... به هر حال
یک سوال داشتم. من اطلاعاتی درباره ضبط صدا ندارم. میخوام یه سیستمی (میکروفون، کارت صدا و . . .) تهیه بکنم برای ضبط صدا به منظور دوبله و صدا گذاری روی فیلم های آموزشی. فکر نمیکنم نیازیم پیدا کنم که صدای بیش از 2 نفر رو در آن واحد ضبط کنم. بودجه برای تجهیزات صدا در حد 200 یا اگه خیلی ضروری باشه 250 هست.
یه جستجوی مختصر کردم و چند راهی که به نظر خودم رسید اینه:
یه کارت صدا مثل fast track بگیرم و یه میکرفن ساده داینامیک
یا اینکه یه میک usb بگیرم که از 90 تومن به بالا هست. اما اینا کاندنسر هستن و اصلا نمیدونم واسه کار من داینامیک بهتره یا کاندنسر. توی اتاق معمولی میخوام استفاده کنم.
اگر دوستان راهنمایی بفرمایند ممنون میشم
erfan_Hiphop2 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 5 اسفند ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 73 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 5 اسفند ماه ، 1390 15:13:17 موضوع مطلب:
sina_html مي نويسد:
سلام دوستان، نمیدونم کسی هنوز این طرفا سر میزنه یا نه... به هر حال
یک سوال داشتم. من اطلاعاتی درباره ضبط صدا ندارم. میخوام یه سیستمی (میکروفون، کارت صدا و . . .) تهیه بکنم برای ضبط صدا به منظور دوبله و صدا گذاری روی فیلم های آموزشی. فکر نمیکنم نیازیم پیدا کنم که صدای بیش از 2 نفر رو در آن واحد ضبط کنم. بودجه برای تجهیزات صدا در حد 200 یا اگه خیلی ضروری باشه 250 هست.
یه جستجوی مختصر کردم و چند راهی که به نظر خودم رسید اینه:
یه کارت صدا مثل fast track بگیرم و یه میکرفن ساده داینامیک
یا اینکه یه میک usb بگیرم که از 90 تومن به بالا هست. اما اینا کاندنسر هستن و اصلا نمیدونم واسه کار من داینامیک بهتره یا کاندنسر. توی اتاق معمولی میخوام استفاده کنم.
اگر دوستان راهنمایی بفرمایند ممنون میشم
من فک میکنم بهترین برای شما یه میک کاندنسر باشه ... یه کارت صدای معمولی و خوب هم باید( در حد کار خودتون) تهیه کنید
برای ضبط صدا هم نرم افزار های زیادی موجود هست که بسته به نوع کار و نیاز تون میتونید استفاده کنید
موفق باشید